Vi er mor Lisbet og datter Lily, og hos os har kreativitet altid været en stor del af vores liv. Det er vores fællessprog, og vi nyder at udtrykke os selv gennem kunst og kreative projekter. Vores historie starter med, at familien adopterede Lily fra Kina i 2011, da hun var næsten 3 år. Vi oplevede sprog og kommunikations- udfordringer i starten, men vi oplevede også, at vi havde en ting til fælles: Vi elskede begge at male.

Kunst på tøj til børn

Et af vores kreative projekter var at lege med kunst på tøj. Vi gik efter et uperfekt, men helt unikt resultat. Og hvis der kom pletter på, så blev det bare en del af mønsteret.

Vi fandt ud af, at når trøjerne kom på så blev motiverne levende, og og det skabte glæde. Børnene er glade for at have trøjerne på, og andre bliver glade af at se på vores trøjer. Og det er vores budskab: Vi vil gerne bidrage med glæde og farver – alt skal ikke være så perfekt, alle har lov til at være her og alle kan bidrage med noget unikt og specielt.

Fra leg til virksomhed

Vi lavede vores kunst på trøjer, som passede med at Lily selv kunne brug dem. Det skabte nysgerrighed i børnehaven og hos familie og venner, som spurgte ind til trøjerne. Vi begyndte at designe dem til vores netværk, og som fødselsdagsgaver, og vi fik mange komplimenter.

Vi får tit at vide, at farverne bliver levende og inspirerende når de kom på børn. Netop som kunst gerne skal gøre.

Det blev derfor anbefalet at vores kunst blev lavet til en forretning, så alle kunne få glæde af vores designs og kreative ideér. Navnet Liz+Lily er inspireret af at jeg (Lisbet) kaldes Liz i USA, hvor jeg har boet i længere perioder, og +Lily fordi det handler om min og Lilys kunst. Sammen forener vi USA og Kina i Danmark.

Vores kollektion er inspireret af de livlige farver, som man finder i cirkus verdenen, og som Lily elskede som barn. Trøjerne fås i 5 forskellige størrelser i alderen 0-10 år.

The Circus Collection